Hvordan foregår en behandling?

En session på 1,5 time vil forløbe overordnet som beskrevet her:
Vi taler indledningsvist om hvilke symptomer du har.

Jeg tester dine basis systemer kinesiologisk, og vi afbalancerer måske allerede nogle af dem stående.
Derefter ligger du på en massagebriks, fuldt påklædt, og jeg laver en energiafbalancering som består af tryk på lymfepunkter på overkroppen, blide tryk i nakke og hoved og strygninger nedover hele kroppen. Energien følger hænderne, og strygningerne er med til at flytte den energi afbalanceringen frigiver.
Herefter tester jeg mere uddybende udfra dine symptomer. Det kan være meridianer, lymfepunkter, hormoner, chakraer, grounding etc.
Jeg afbalancerer de systemer der viser ubalance; det kan f.eks være at koble meridianpunkter sammen ud fra 5-element teorien.
Vi afslutter med hjemmeøvelser, så du kan fortsætte det gode arbejde selv.

FEM-ELEMENT-TEORIEN
Traditionel Kinesisk Medicin

Til hvert af de fem elementer hører meridianbaner og akkupunkturpunkter, og de er alle knyttet sammen i et nærende flow. De er vejen ind til balancen i vores krop, sind og ånd.


Ubalancer i elementerne kan føre til sygdom, men oftest giver det sig først udtryk i en emotionel ubalance. Det kan være bekymringer, irritationer, frygt eller sorg der fortæller dig at det ikke går så godt som det plejer. Det kan sagtens løse sig selv over tid, men du kan bruge en afbalancering til at få tydeliggjort hvad du kan gøre
ved det nu.

KINESIOLOGI

Jeg stoler fuldstændig på kroppens visdom.
Derfor spørger jeg kroppen og får svar via kinesiologiske tests.


Det gør jeg ved at du f.eks. strækker en arm frem og jeg lægger min ene hånd på. Min anden hånd placerer jeg på et punkt jeg gerne vil teste. Jeg trykker ned på den fremstrakte arm, og hvis den kan modstå trykket, strømmer energien fint i det testede punkt.


Det hedder en muskeltest, men det er ikke musklens styrke vi tester, men energigennemstrømningen.

Jeg gentager disse energitests mange gange igennem en session; det er mit vigtigste værktøj til at konstatere, om det jeg gør, hjælper. Det giver også dig mulighed for, med egne øjne, at se forvandlingen fra ubalance til balance.

ENERGI

Energi har brug for plads for at kunne bevæge sig.
Energien følger bestemte mønstre i kroppen; den følger naturligt vores anatomi, den krydser og springer, den cirkulerer rundt i feltet omkring kroppen, og den evner at gå derhen hvor det er tiltrængt.


Alle har evnen til at flytte energi. Man skal altså ikke være healer for at hjælpe sig selv eller andre. Du bruger mig som en 'energi-detektiv' og tolk; jeg kender systemerne, en masse punkter og linier, og jeg hjælper din krop med at finde tilbage til de gode mønstre.
Når der sker et energiskifte mærker vi en forløsning, fornyet overskud og følelsesmæssig balance.

Èn session kan flytte en masse, men kroniske ubalancer kræver flere sessions for at finde frem til kernen. Optimalt kommer du 5 gange, og derudover forpligter du dig til at lave hjemmeøvelser.

Arbejdet frem til sundhed og balance ligger i dine hænder.

Reducerer stress - Afhjælper smerter - Øger din vitalitet - Heler dybt


'Energi Medicin giver dig vitalitet når du er drænet, helse når du er syg og glæde når du er nede'.

'Din krop er skabt til at hele sig selv. Kroppens evne til at bevare sin sundhed og overkomme sygdomme er faktisk en af naturens mest fantastiske bedrifter. Men vi lever i en verden der systematisk forstyrrer denne naturlige kapacitet, og det kræver en bevidst involvering i din sundhed for virkelig at opnå denne evne til at hele'.
Donna Eden

Founder

Eden Energy Medicine