Lene Anine Krogh

Energibehandler

Kinesiologi, Reiki, Traditionel Kinesisk Medicin, Yin Yoga Massage


Jeg gør brug af teknikker fra akkupressur, kinesiologi, Qi Gong, Reiki og Yoga for at få dine energisystemer til at kommunikere sammen, og få energierne til at flyde frit. Det foregår ved at massere, stryge, banke let og holde på f.eks. meridianbanernes punkter, for at koble dem sammen.

Teknikkerne er utroligt nænsomme, og behandlingerne foregår fuldt påklædt.

Hvordan bliver du dit optimale selv?

Kroppen ved godt hvordan den skal hele sig selv, men vi når vi går med ubalancer gennem længere tid, har kroppen brug for hjælp til at finde tilbage på sporet. Behandlinger kan hjælpe mod spændinger, smerter, allergier, stress, dårligt humør, hormonelle ubalancer, etc.


Hvordan har du det?

Vores krop og sind gennemstrømmes af energier; de kan mærkes som struttende sundhed, som glæde, som forelskelse og dejligt overskud. Eller... de kan mærkes som smerter, sygdom, træthed og modløshed.
Det kan også mærkes mere subtilt som når en forkølelse er under optræk, eller kommer igen og igen. At dine hormoner kører rundt med dig, at dit humør er svingende eller at du er sårbar i perioder. Vi kan gå længe med symptomer, irritationer eller bare følelsen af ikke at være 'vores optimale selv’.

Ofte er energierne ikke sammenvævede og dynamiske, men stagnerede og ensrettede. Men hvad kan du gøre ved det?


Du kan pleje din krop, dit sind og dine energier ved at holde dig i bevægelse; du skal strække dig, røre dig, gøre ting du kan lide, være sammen med gode mennesker, modtage omsorg og pleje, gå ud i naturen og spise og drikke fornuftigt. 

- præcist hvad der er bedst for dig, kan du finde ud af hos mig.

Energibehandlinger

Du kan bruge mine behandlinger til at specificere dine ubalancer, og vi kan gennem flere møder finde ud af hvor dybt forankrede de er.
Vi finder ud af, hvad du skal gøre, for at du bliver dit 'selvhelbredende bedste selv' igen.

Jeg tilbyder 2 forskellige behandlinger;

- En energibehandling på 90 min. giver god tid til at afspænde, afbalancere og teste kroppen. Når jeg tester undervejs vil du kunne følge med i og mærke problem-områderne og forbedringerne. Behandlingen

er altid helt individuel, eftersom den vil tage form af hvilke energisystemer, der kalder på opmærksomhed.


- Ved en afbalancering på 55 min. modtager du en skøn afspænding og afbalancering der ikke kræver din aktive deltagelse. Vi kan tage en kort snak inden hvad dit behov er, og jeg kan arbejde ud fra det.


Begge typer behandling kan have varierende effekt; det kan give oplevelsen af en dyb, fredfyldt og nærmest træt tilstand, og det kan give et frigørende og forfriskende løft i både krop og sind.

Alle behandlinger kan sætte gang i et energiskifte og udrensning.
Lyt til kroppen - tag et hvil, gå en tur, drik vand.


Ved flere behandlinger kan vi komme dybt ind til kernen af tilbagevendende problemer. Der gives der rabat ved disse forløb.


Direkte booking:    Dyrkyoga.dk - Onlinebooq